Dagens oppskrift

Risotto med asparges og salami

4 personer

150 g Grilstad Topping Jubelsalami i biter
400 g risottoris
2 stk sjarlottløk
1 dl hvitvin
1 l kyllingkraft
8 stk frisk asparges
8 stk sukkererter
25 g parmesanost
25 g smør

Rist risotto-risen i litt olje og finhakket løk. Hell over hvitvin. Ha på kraft eller vann, la det småkoke til risottoen har fått en passe konsistens. Husk og spe med kraft hele tiden, risen må ikke bli tørr. Dette tar ca 18 minutter.
Asparges renses og forvelles. Deles i tre. Sukkerertene forvelles. Bland grønnsakene forsiktig i risottoen sammen med toppingen. Smak til med salt, usaltet smør og parmesanost.

Tid: 30 minutter

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på