Dagens oppskrift

Potetterte med skogsopp og reinsdyrpølse

4 personer

700 g poteter
50 g smør
100 g skogsopp
50 g Grilstad Reinsdyrpølse
Frisk gressløk/persille


Tyttebær dressing:
1,5 dl seter rømme, 50 g tyttebær og gressløk

Finkutt gressløk og bland alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper. Skrell potetene, skjær dem i 1 mm tynne skiver og legg dem lagvis i form sammen med skogssopp som er skivet og stekt. Ha smeltet smør og finstrimlet Reinsdyrpølse og litt friske urter. Bak alt i ovnen i ovn 160 grader ca. 30 min. Sett formen i press til potetene er kalde. Varmes i stekeovn 180 grader i 10 min. før servering.

Tid: 60 minutter

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på