Dagens oppskrift

Linsepure med Jubelsalami

4 personer

300 g grønne linser
75 g Grilstad Topping Jubelsalami i biter
1 løk
1 chili
1 hvitløk
1 dl olivenolje (ekstra virgin)
Salt og pepper
1 ss tørket estragon

Skyll linsene godt og hell de over i en kjele og kok i mye vann til de er møre. Ta en ny kjele og fres finhakket løk, chili og hvitløk i litt olje. Når løken er svakt gyllen, tilsett salami, linser, estragon og olivenoljen. La dette trekke i noen minutter før servering. Ikke varm opp for da ødelegger du oljen.

Dette er en rett som er ett tilbehør og selvstendig måltid. Det ble skapt som spesiell næringsriktig turmat med mye smak og etter hvert ble den brukt til det meste.

Tid: 25 minutter

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på