Dagens oppskrift

Lammefilet med grillet Lammesalami

4 personer

16 skiver Grilstad Lammesalami
500 g lammefilet
80 g gorgonzola ost
200 g poteter i skiver
1 dl olje
salt
pepper
4 stk. plommetomater

Lammefileten kuttes i 125 g størrelse og brunes, saltes og pepperes. Stekes i stekeovn 80 grader i ca 20 min. Legg på en skive ost og gratiner i stekeovnen (grill element). Stek Lammesalamiskivene i tørr stekepanne til de er sprøstekt, og legg de oppå den smeltede osten. Stek potetene møre i olje, salt og pepper. Tomatene deles i båter, ta ut kjernehuset og bland med olje, salt og pepper. Eventuelt litt finhakket løk eller gressløk.

Tid: 45 minutter

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på