Dagens oppskrift

Focaccia med Pizza Pepperoni

1 pk tørrgjær
6 dl lunkent vann (ca 37 grader)
1,2 dl god olivenolje
1 pk Grilstad Pizza Pepperoni
Friske urter
1 ss salt
Ca 1 kg hvetemel
Ca 2 ss grovmalt havsalt

Bland gjær, vann og salt. Bland i halvparten av oljen og melet. Ha i halve pakken pepperoni og friske urter. Elt i ca 5 minutter, hev i ca en time. Trykk deigen utover en langpanne, prikk med fingrene, ha over olje, havsalt og resten av pepperonien. Stekes på 200 grader i ca 25 minutter eller til overflaten er gyllen.
Et saftig brød med masse smak – perfekt tilbehør til pastaretter, supper og tapas, eller som deilig niste på tur.

Tid: 90 minutter

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på