Dagens oppskrift

Fersk pasta med Strandamør

300 g Strandamør
400 g fersk pasta
1 dl olivenolje
4 stk sjalottløk, finhakket
2 dl kremfløte
100 g finrevet jarlsbergost
2 egg
2 ss persille, finhakket

Pisk sammen revet ost, persille og egg – smak til med salt og pepper. Kok fersk pasta i siste øyeblikk som beskrevet på pakken og slå i et dørslag – den skal ikke avkjøles i vann.
Strandamør skjæres skiver og stekes i varm olje – når møren har fått god farge tilsettes sjalottløk.
La løk og mørpølse frese sammen i 2 minutter. Tilsett fløte – kok opp og ha i den varme pastaen. Bland godt sammen og tilsett eggeblandingen – rør om og server.

Tid: 15 minutter

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på