Grilstad Topping - utvidelse av spekematkategorien

1/5-2006

Grilstad utvider nå spekematkategorien med to nye produkter. Grilstad Topping Jubelsalami i biter og Topping spekeskinke i biter. Produktenes hovedanvendelse er som ingrediens i matlaging, og de passer svært godt til pizza, pasta, salater, eggretter og som smaksforsterker i både enkle og mer avanserte retter. I tillegg kan de også spises som snacks eller brukes som tapas.

– Spekemat i Norge har vært preget av det tradisjonelle og det har skjedd lite innen produktutvikling. Topping-produktene er et resultat av vårt arbeid med å utvikle og modernisere kategorien for å imøtekomme nye ønsker fra forbrukerne, sier markedssjef Oskar Gjærde i Grilstadgruppen.

Les mer om Topping Jubelsalami i biter
Les mer om Topping spekeskinke i biter

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på