Norges beste spekemat

18/10-2006

Grilstadgruppen som er markedsleder innenfor spekevarer med en markedsandel på nesten 45 %, tok i dag to NM - titler i kjøttprodukter. Grilstadgruppen består av spekepølsespesialisten Grilstad Fabrikker AS, spekemateksperten Stranda Spekemat AS og Alf Bredrup AS som har spesialisert seg på spekepølser og spekemat av vilt.

Grilstad Fabrikker ble norgesmester i klassen for spekepølser med hel Peppersalami og Stranda Spekemat i klassen spekemat med Fenalår 100g.

Dette er svært gledelig, sier markedsdirektør i Grilstadgruppen, Oskar Gjærde. Vi får med dette bekreftet vår gode kvalitet og at vi er en leverandør av foretrukne produkter. Vi gikk til topps i de to kategoriene vi opererer i. I tillegg tok vi ytterligere 1 gullmedalje, 8 sølvmedaljer og 11 bronsemedaljer, totalt 22 medaljer!

NM i kjøttprodukter ble arrangert for 14.gang av Kjøttbransjens Landsforbund (KLF) i samarbeid med Opplysningskontoret for kjøtt (OFK) hvor det i år var 416 påmeldte produkter til 9 forskjellige klasser.

Produsenten av det beste produktet i hver klasse blir norgesmester. Produktene gis poengsum ut fra smak og lukt, tekstur og konsistens, samt utseende og farge. Poengsystemet gjør at det deles ut en rekke gull, sølv og bronsemedaljer, der altså det produktet med høyest sum blir norgesmester.

For mer informasjon ta kontakt med markedsdirektør Oskar Gjærde på tlf 95 83 56 71

Grilstad Peppersalami - les mer
Stranda fenalår - les mer

Les mer om NM i kjøttprodukter på www.kjottbransjen.no

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på