Det nye Grilstad

Grilstad er en kjent merkevare, men forbindes helst med spekemat. Nordmenn kjøper Grilstad-produkter fordi det er produkter av høy kvalitet med meget god smak.

Vi synes det er på tide at den gode smaken kan nå ut gjennom flere produkter. For å gjøre dette har vi jobbet med Grilstads styrker. Disse har vi vektlagt i utviklingen av et bredt spekter nye, spennende kvalitetsprodukter innenfor både rødt og hvitt kjøtt.

Vi har vært meget bevisste på ønskene til forbrukerne, når vi har utarbeidet våre planer og gjennomført endringer det siste året.

Nordmenn legger mer og mer vekt på sunnhet ved kjøp av matvarer. Derfor har Grilstad tatt en viktig beslutning om å utvikle produkter som er en kombinasjon av rødt og hvitt kjøtt. Dette reduserer fettinnholdet, men ivaretar den gode smaken.

Levesettet i Norge endres og vi er mange eller få i ulike typer husholdninger. Grilstad har derfor fokusert på en produktutvikling som sørger for gode alternativer for disse.

Nordmenn er opptatt av enkelhet og at produktene er lett håndterlige. For våre nye produkter innen pølser og pålegg har vi derfor utviklet en zip-lås på alle relevante produkter. Dette gjør emballasjen enkel å åpne og lukke, og varene holdes friske lengre.

Hittil har vi lansert nyheter innenfor pølser, pålegg, bacon og leverpostei. Framover vil vi lansere ytterligere produkter innenfor disse kateogriene, i tillegg til mange nye produkter innen andre kategorier.

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på