GRILSTAD LANSERER TO NYE VARIANTER JUBELSALAMI

1/2-2006

Jubelsalami i lettere utgave
Grilstads Jubelsalami har i en årrekke innehatt posisjonen som nordmenns favorittsalami. I tråd med det økte fokuset på helse og sunnhet lanserer Grilstad nå Lettere Jubelsalami. Selv om man har 20 % mindre fett i produktet har man klart å behold smaken, fargen og konsistensen som forbrukerne er vant med å finne i Grilstads salamiprodukter.

- Et godt alternativ for de som ønsker seg en lettere utgave av favorittpålegget sitt, sier markedssjef Oskar Gjærde i Grilstadgruppen.

Les mer om Lettere Jubelsalami


Jubelsalami dansk type

Dansk salami har gjort sitt inntog på det norske markedet, uten at norske produsenter tidligere hadde lov til å lage tilsvarende produkt her hjemme. Med endringen i kjøttforskriftene som kom i fjor, har norske produsenter nå mulighet til å konkurrere på like vilkår i forhold til sammensetningen i spekepølser. Med dette utgangspunktet lanserer Grilstad nå Jubelsalami dansk type.

– Målsetningen har vært å gi folk den beste smaken med utgangspunkt i de beste råvarene. Råstoffet i dette produktet er derfor det samme som i våre øvrige spekepølser. Forskjellen ligger i at fettinnholdet er litt høyere. Med dette har vi laget en salami som smaker litt som dansk salami og litt som Jubelsalami, sier markedssjef Oskar Gjærde i Grilstadgruppen.

Les mer om Jubelsalami dansk type

Finn din rett

Søk og finn oppskrifter ut i fra det du har, det du liker eller det du er nysgjerrig på